Bulgur

Omschrijving

Ekoland bulgur is gemaakt van harde (durum) tarwe. De volkoren korrels worden voorgestoomd, gedroogd en vervolgens gebroken. Je eet Ekoland bulgur net als rijst. De droogkokende korrel heeft een hazelnootachtige smaak en is lekker bij Oosterse gerechten of stevig, gegrilde groenten. In landen als Turkije en Libanon wordt bulgur traditioneel bereid als tabouleh, een koude salade met bulgur als basis. In combinatie met olijfolie, citroensap, tomaat én verse peterselie & munt proef je het Oosten!

Verkrijgbaar in:

  • 1 kg zak
Waat te koop?
Voordeel 1
Compleet biologisch gevuld restaurantbord
1
Voordeel 1
Compleet biologisch gevuld restaurantbord

Ekoland biedt de brede, biologische basis voor ieder restaurant. Het uitgebreide assortiment bestaat uit onder andere peulvruchten, noten en granen. Kortom, een onmisbare aanvulling op uw leveranciers voor vlees, vis en groenten. Zo gaan we samen voor de volwaardige honderd procent biologisch.

Bekijk alle 3 voordelen