Couscous

Omschrijving

Couscous is een echt Noord-Afrikaanse variant op tarwe. Duizenden jaren geleden verbouwde de nomadenbevolking rondom de schaarse waterbronnen al kleine beetjes tarwe, waar ze couscous van maakten. Om Ekoland couscous te maken wordt tarwegries onder verhitting met water opgeklopt, waarna de fijne korreltjes worden gedroogd. Je eet couscous net als rijst. De droge korrel past goed bij gerechten uit de Marokkaanse keuken en is lekker snel klaar (slechts 4 minuten wellen in water of bouillon). In Afrika wordt couscous traditioneel geserveerd met schapenvlees, kikkererwten, groenten en een kruidenmengsel.

Verkrijgbaar in:

  • 1 kg zak
Waat te koop?
Voordeel 2
Ekoland brengt de beste biologische kwaliteit naar uw restaurant
2
Voordeel 2
Ekoland brengt de beste biologische kwaliteit naar uw restaurant

Ekoland gelooft dat biologische voeding toegankelijk is voor iedereen. Zowel qua prijs als qua afstand. Onze producten komen dan ook voornamelijk uit Europa en hebben een scherpe prijs. Met volop informatie over biologisch, maken we deze bewuste keuze toegankelijk voor iedere foodprofessional.

Bekijk alle 3 voordelen