Ekoland inspireert en informeert over biologisch in horeca

Wilco Diepeveen, accountmanager horeca (Ekoland)

Het is zover, Ekoland lanceert vankokennaarkoken.nl. Een online platform voor restauranteigenaren, chef-koks en alle beslissers in de horeca. Waarom? Omdat het wat ons betreft hoog tijd is dat biologisch ook in de horeca 100% doorbreekt! Doet u mee?

Horeca in Nederland verovert harten

Vankokennaarkoken.nl voorziet u van alle informatie over biologisch restaurant worden, zijn en blijven. Dat gaat verder dan alleen vlees, vis en groenten volgens Wilco Diepeveen, accountmanager horeca: “Restaurateurs, chef-koks en horecagasten denken bij biologisch vaak alleen aan vis, vlees en groenten. Wij geloven juist in een 100% biologisch gevuld restaurantbord. Daar horen onder andere rijst, meel en peulvruchten ook bij.”

Wat leest u op vankokennaarkoken.nl?

Ekoland voor horeca schakelt een team van experts in om u van alle informatie te voorzien. Professionals rondom puur en duurzaam eten komen aan het woord. We geven een kijkje achter de schermen bij de biologische teler en er komen deskundigen op het gebied van biologisch inkopen aan het woord. Daarnaast leest en hoort u de praktijkervaringen van collega-ondernemers. Het komt allemaal aan bod. Verover de harten van uw restaurantgasten met onvergetelijke, biologische belevingen!

Ekoland: het beste voor mens en natuur op uw bord

Ekoland maakt biologische basisproducten toegankelijk voor uw professionele keuken. We maken hierbij gebruik van meer dan dertig jaar ervaring in biologisch vanuit moederbedrijf Natudis. Ekoland voor horeca is het startpunt van ieder biologisch gerecht. Dankzij de volwaardige, biologische ingrediënten heeft u een helder verhaal én een culinaire beleving voor iedere gast. Dat smaakt naar meer!

Biologisch assortiment Ekoland grootverpakkingen voor horeca

 

Deel dit verhaal:

Voordeel 1
Compleet biologisch gevuld restaurantbord
1
Voordeel 1
Compleet biologisch gevuld restaurantbord

Ekoland biedt de brede, biologische basis voor ieder restaurant. Het uitgebreide assortiment bestaat uit onder andere peulvruchten, noten en granen. Kortom, een onmisbare aanvulling op uw leveranciers voor vlees, vis en groenten. Zo gaan we samen voor de volwaardige honderd procent biologisch.

Bekijk alle 3 voordelen