Proeven gasten het verschil tussen wel of niet biologische gerechten?

Sander te Winkel, commercieel directeur van Landgoed Rhederoord, is ervan overtuigd: mensen proeven het verschil tussen wel of niet biologisch. “Gasten vinden smaken echt en puur, vlees en groente smaken zoals ze bedoeld zijn. Ze staan er vaak versteld van hoe lekker ze hebben gegeten. Dat horen we na iedere gelegenheid, van trouwerijen en zakelijke gelegenheden tot studentengala’s of gewoon een lekker etentje.”

Biologisch spreekt voor zich

Jeroen van Deursen, chef-kok van het restaurant bij het landgoed, herkent het enthousiasme van gasten. “Wij krijgen regelmatig complimenten over ons groentegarnituur. Wij verwerken de groente zo herkenbaar mogelijk en laten de producten voor zich spreken. Gasten zien en proeven dat en vertellen dat aan vrienden en familie. Ze zijn steeds weer verrast door de verschillende smaken die in ieder gerecht zitten. Met goede biologische producten, kun je die culinaire ervaring op een natuurlijke manier neerzetten.”

Alles biologisch?

Landgoed Rhederoord heeft een mooie balans tussen het biologische aanbod en de merkvastheid van sommige gasten volgens Sander: “Bijvoorbeeld met bier of whiskey hebben mensen graag een specifiek merk. Wij zorgen dat we die opties ook in huis hebben. We zetten natuurlijk het liefst biologische varianten op tafel.” Jeroen gebruikt tegenwoordig producten die hij eerder niet snel gebruikte. “Ik kende alleen niet-biologische citroenolijfolie en vond het maar een chemisch, stinkend gebeuren. Toen ik de biologische variant leerde kennen, was ik direct om. Het is een geliefde smaakmaker en we kunnen eigenlijk niet meer zonder!”

Deel dit verhaal:

Voordeel 1
Compleet biologisch gevuld restaurantbord
1
Voordeel 1
Compleet biologisch gevuld restaurantbord

Ekoland biedt de brede, biologische basis voor ieder restaurant. Het uitgebreide assortiment bestaat uit onder andere peulvruchten, noten en granen. Kortom, een onmisbare aanvulling op uw leveranciers voor vlees, vis en groenten. Zo gaan we samen voor de volwaardige honderd procent biologisch.

Bekijk alle 3 voordelen