De rol van biologisch op de Horecava

Horecava in 2016

De Horecava inspireert horecaprofessionals om ook in 2017 op zoek te gaan naar pure en unieke smaken. Naast smaak zijn duurzaamheid en biologisch ook steeds belangrijker voor uw gasten. Deze thema’s leven in de horeca, dus ook op de vakbeurs!

Aandacht voor duurzaamheid

Het thema van de Horecava is: Proef de toekomst. Binnen dit thema vindt u op de beurs verschillende onderdelen die dit belang benadrukken. In de ‘No Waste Village’ is aandacht voor voedselverspilling en duurzaamheid. Het paviljoen Vers & Puur legt de focus op voedsel dat vers, biologisch, streekgebonden en maatschappelijk verantwoord is. Zo ontvangen horecaprofessionals handvatten om te werken aan een betere duurzame wereld, ook in de toekomst. Beide paviljoens zijn zeker een bezoek waard!

De Groene Route

Gaat u naar de Horecava en wilt u meer weten over biologisch en hoe u dat in uw keuken kunt implementeren? Volg dan de ‘Groene Route’. Dit is een unieke route die u laat kennismaken met alle duurzame organisaties op de Horecava. Zo ontdekt u in één wandeling welke mogelijkheden er zijn om biologisch toe te passen in uw organisatie. Ekoland is ook onderdeel van deze Groene Route, in de stand van haar zusterorganisatie de Kweker.

Bent u benieuwd welke bedrijven nog meer deelnemen aan de Groene Route? Loop dan deze inspirerende route! Op de website van Horecava herkent u alle deelnemende merken in de route door een groen vinkje.

Deel dit verhaal:

Voordeel 3
Ekoland gaat al meer dan dertig jaar met hart en ziel voor biologisch
3
Voordeel 3
Ekoland gaat al meer dan dertig jaar met hart en ziel voor biologisch

Ekoland profiteert van meer dan dertig jaar ervaring in biologisch bij moederbedrijf Natudis. Dit betekent dat u mag rekenen op een uitgebreid netwerk in biologisch. Kennis van zaken, een biologisch netwerk en transparantie in herkomst van producten zijn vanzelfsprekend bij ons.

Bekijk alle 3 voordelen