Biologisch trekt gasten aan

André Brouwer van Bionext is specialist op het gebied van biologisch eten in horeca. Alle reden om eens met hem te praten over hoe een biologisch restaurant meer gasten aantrekt.

Restaurantgasten kiezen bewuster

“Bij Bionext zien we dat steeds meer restaurantgasten bewuster zijn van wat ze eten. Ze onderzoeken wat voedsel met hen, de natuur en het milieu doet. Een mooie kans voor koks en restauranteigenaren om zich te onderscheiden met biologisch eten!”

Biologisch biedt meerwaarde

“Bewust kiezen voor biologisch, duurzaam en eerlijk is een bijzondere culinaire reis. Producten zijn niet zomaar meer producten, maar de achtergrond is ook belangrijk. Hoe is dit product geteeld en wat zit erin? Waarom kiezen we voor deze boer of teler? Wat betekent dit voor mens, natuur en milieu? De antwoorden op deze vragen vormen samen een prachtig verhaal. Elk biologisch product heeft zijn eigen verhaal. Die zijn van onschatbare waarde als u ze deelt met gasten. Zo kunt u een helder verhaal vertellen en dat zal de bewuste restaurantgast zeker waarderen!”

Betrouwbaar restaurant

“Wanneer gasten vertrouwen hebben in uw restaurant, zullen ze eerder terugkeren en anderen erover vertellen. Om restaurants daarbij te helpen, is het EKO-keurmerk voor restaurants in het leven geroepen. Dit keurmerk laat gasten zien dat u bewust kiest voor biologisch en het helpt u constant te verbeteren. Uiteindelijk tilt deze manier van certificeren de volledige horeca naar een hoger niveau.”

Lees meer over het EKO-keurmerk.

Deel dit verhaal:

Voordeel 1
Compleet biologisch gevuld restaurantbord
1
Voordeel 1
Compleet biologisch gevuld restaurantbord

Ekoland biedt de brede, biologische basis voor ieder restaurant. Het uitgebreide assortiment bestaat uit onder andere peulvruchten, noten en granen. Kortom, een onmisbare aanvulling op uw leveranciers voor vlees, vis en groenten. Zo gaan we samen voor de volwaardige honderd procent biologisch.

Bekijk alle 3 voordelen