Waar te koop?

Ekoland is volop aan het groeien en is bij steeds meer grossiers in Nederland en België verkrijgbaar. Op dit moment is het assortiment van Ekoland voor de professional verkrijgbaar bij onderstaande grossiers. Staat uw vaste grossier er niet tussen, neem dan contact op met de salesafdeling van Natudis (0341- 464 211).


De Kweker

De Kweker is een professionele levensmiddelengroothandel met een uitgebreid assortiment food en non-food. Het bedrijf kent een diepgewortelde passie voor goed en verantwoord eten en drinken. Bij De Kweker krijgen ook beginnende en lokale producenten, boeren en telers volop de kans om hun producten te presenteren. Die producten zijn zonder uitzondering van topkwaliteit, want alleen met de hoogste kwaliteit kunt u zich onderscheiden.

Naar de website


Bidfood B.V.

Met expertise in de horeca, kennis van gastvrijheid en de op basis daarvan ontwikkelde serviceaspecten, is Bidfood B.V. de beste keus als totaalleverancier voor iedere ondernemer en chef­kok in de horeca. Een prachtige belofte die ze iedere dag opnieuw waarmaken, dankzij hun passie voor food en passie voor service.

Naar de website


BD-Totaal

BD-Totaal levert alles voor de biologische keuken, bedrijfsrestaurant of zorginstelling. BD-totaal kan ondernemers ook helpen bij de omschakeling naar biologisch. BD-Totaal wil mensen laten genieten van smaakvolle, lekkere en gezonde producten en dit ook mogelijk maken voor de generatie na ons.

Naar de website


Makro

Alles onder één dak voor ondernemend Nederland.
Makro introduceert een uniek winkelconcept dat perfect is afgestemd op de wensen van de ondernemer. Zakelijk en privé kunnen inkopen op één plek? Talrijke mogelijkheden en een omvangrijk (vers)assortiment is te vinden bij de Makro. En het Netwerkplein biedt veel zakelijke mogelijkheden: werken en netwerken zijn op een verrassende en effectieve manier samengebracht. Elke dag ontdek je iets nieuws.

Naar de website


Hocras

Hocras is een zelfstandige horeca groothandel met een lange geschiedenis in ’t Gooi. Sinds 1925 levert Hocras de horeca in deze regio. Hocras onderscheidt zich door het brede assortiment en de hoge kwaliteit van de producten.

Naar de website


Horesca-Horecavo

Horeca groothandel Horesca Horecavo, totaalleverancier voor de regionale horeca. Een groothandel met een totaalpakket voor de horeca, die gaat voor kwaliteit. Deze groothandel werkt met bekende merken, maar ook met kleine bedrijven die op een gedreven manier de mooiste streekproducten maken. Hierdoor wordt een compleet en eigentijds assortiment aangeboden. Een assortiment waarmee de horecaondernemer het verschil kan maken.

Naar de website


Voordeel 3
Ekoland gaat al meer dan dertig jaar met hart en ziel voor biologisch
3
Voordeel 3
Ekoland gaat al meer dan dertig jaar met hart en ziel voor biologisch

Ekoland profiteert van meer dan dertig jaar ervaring in biologisch bij moederbedrijf Natudis. Dit betekent dat u mag rekenen op een uitgebreid netwerk in biologisch. Kennis van zaken, een biologisch netwerk en transparantie in herkomst van producten zijn vanzelfsprekend bij ons.

Bekijk alle 3 voordelen